Generalitat de Catalunya
Curs
2017-2018

Contingut

Més de 238.000 joves estudien al sistema universitari català. Vols ser un d'ells?

L'excel·lència de les institucions d'educació superior del país, l'adequació de les titulacions que s'ofereixen al mercat laboral, la internacionalització dels estudis de grau i màster universitari... Aquestes són només algunes raons per estudiar a Catalunya!

I ara, algunes xifres:

10% de persones graduades amb feina tres anys després d'acabar els estudis.

7 de cada 10 estudiants satisfets amb la formació rebuda.

84% de persones titulades amb una feina d'acord amb el seu nivell d'estudis.

2 escoles de negocis en el TOP-10 dels rànquings europeus.

 

Presència d'universitats catalanes en el TOP-100 mundial en tots els rànquings per disciplines: arts i humanitats; ciències socials i empresarials; ciències de la vida i medicina; ciències naturals; enginyeria i tecnologia. El sistema universitari està format per 12 universitats: 7 públiques, 4 privades i una virtual. Segur que trobes el que estàs buscant!

10 raons per estudiar a les universitats catalanes:

1
Per l'oferta d'estudis. Tens per escollir un ampli ventall de titulacions oficials (graus i màsters universitaris), estructurades en cinc branques de coneixement (arts i humanitats, ciències, ciències de la salut, ciències socials i jurídiques, enginyeria i arquitectura).
 
2
Per l'atenció a l'estudiantat. Totes les universitats aposten per la proximitat a l'estudiant i per un model pedagògic que afavoreix el desenvolupament de les competències dels estudiants.
3
Per la qualitat. Totes les titulacions del sistema universitari català estan certificades amb la norma ISO.
 
4
Per l'alt grau d'especialització. A banda de les titulacions generalistes, en el sistema universitari català trobaràs estudis especialitzats en diversos àmbits de coneixement.
 
5
Per la formació pràctica. Totes les universitats ofereixen estades en empreses per afavorir la inserció professional de l'estudiantat.
 
6
Per la internacionalització dels campus. Les universitats compten amb programes específics per afavorir les estades dels estudiants a altres països, així com per atreure universitaris d'arreu del món a Catalunya.
 
7
Per la flexibilitat. Pots estudiar en modalitat presencial, semipresencial i virtual. Pots matricular-te dels crèdits que desitgis per estudiar al teu ritme.
 
8
Per l'excel·lència. Una docència de qualitat que es nodreix de l'excel·lent sistema de recerca universitària de Catalunya.
 
9
Per la innovació. Les universitats aposten per la renovació pedagògica i la millora constant dels processos educatius.
 
10
Pels serveis i equipaments de suport. Biblioteques, serveis d'idiomes, instal·lacions esportives, borses de treball...

En definitiva, t'obrim les portes d'un sistema universitari del segle XXI amb una gran història al darrera. La vols conèixer?

Els estudis amb * estan en procés de validació
Avís legal | Sobre gencat | Enquesta