Generalitat de Catalunya
Curs
2017-2018

Contingut

Prova aquesta eina que posem al teu abast per calcular, de forma aproximada, la nota d'admissió que necessitaràs per accedir a cadascun dels estudis de grau de les universitats catalanes i de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

La nota d'admissió a un estudi de grau es calcula sobre la base de: la mitjana de l'expedient acadèmic, la nota obtinguda a la fase general de les PAU (per a l'estudiantat de batxillerat), i la ponderació de la nota de les matèries de modalitat obtinguda a les PAU.

El càlcul de la teva nota varia en funció dels estudis que hagis cursat, batxillerat o cicle formatiu de grau superior (CFGS). Per a més informació pots consultar la pàgina web: http://www.gencat.cat/universitats/preinscripcio.

Per orientar-te sobre la nota que necessitaries per accedir a un estudi determinat, hem creat un simulador de notes on pots introduir, d'una banda, la teva nota mitjana del batxillerat/CFGS, la teva nota de la fase general de les PAU (per a l'estudiantat de batxillerat) i la nota de les matèries de modalitat a les quals vulguis presentar-te o t'hagis presentat.

Una vegada introduïda aquesta informació, pitja el botó Calcular notes i podràs veure totes les ofertes dels estudis de grau, amb indicació del nombre orientatiu de les places, la nota de tall del curs anterior i la nota d'admissió que obtindries d'acord amb les dades que has introduït al simulador. Si fas clic sobre l'oferta, es mostrarà el detall de les matèries que ponderen i el seu coeficient de ponderació. 

Les dades del simulador de notes són merament informatives i no es poden utilitzar com a base per a cap tipus de recurs.

Els estudis amb * estan en procés de validació
Avís legal | Sobre gencat | Enquesta